RREGULLAT E LOJËS SHPËRBLYESE

  1. Pjesëmarrës në lojë mund të bëhen të gjithë ata konsumatorë që kryejnë blerje në vlerën mbi 10€ në Deppo Market brenda periudhës së caktuar të lojës.
  2. Për t’u bërë pjesmarrës në lojë, përveç që duhet të plotësohet kushti nga pika 1, duhet që të plotësohen edhe të dhënat personale të konsumatorit që ndodhen në prapavijë të kuponit fiskal si: emri, mbiemri, numri i telefonit, qyteti.
  3. Loja shpërblyese fillon me datën 20.12.2020 dhe mbaron me datën 23.04.2021.
  4. Shpallja e fituesve bëhet me datën 26.04.2021 në prani të mediave, qytetarëve dhe komisionit të “Deppo Market”.
  5. Në lojë janë 555 shpërblime, ndër to përfshihen shpërblime me vlerë jashtëzakonisht të lartë, pastaj do të dhurohen udhëtime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, produkte të ndryshme elektroshtëpiake dhe shumë shpërblime të tjera që mund t’i gjeni të bashkëngjitura.
  6. Pjesëmarrës në lojë nuk mund të bëhen vetëm personat (dhe familja e ngushtë e personave) që janë në marrëdhënie pune me “The North Unicorn”.
Name Përshkrimi Shpërblime
Veturë Mitsubishi Space Star + sigurim KASKO 1 vjecar e mundësuar nga Sigal Uniqa Group Austria 1
Cash 500 Euro X2 2
Voucher 100 Euro X5 5
Voucher 50 Euro X10 10
Voucher 10 Euro X100 100
Udhetim per cift ne Stamboll X1 1
Samsung A21 64GB/4GB RAM X2 2
Smartwatch Samsung 4
Smart Watch Life Fit GOLD 1
TV VIVAX 40" X1 1
FSHESE ELEKTRIKE ADLER AD7036 10
HEKUR ADLER AD5022 20
SET SHPUESE, AKU DHE ZIG ZAGE ATLAS A0602015 3
NUTRIBLENDER HAUSBERG HB-7705NG 4
MIKSER HAUSBERG HB-3518 20
TOSTER HAUSBERG HB-3510 20
PLLAKE GATIMI ME INDUKSION HAUSBERG HB-1525NG 20
NGROHESE UJI HAUSBERG HB-3615 50
SET TIGANESH PAPILLA RO18-22-26CM 20
SKARE ELEKTRIKE ADLER AD6602 20
APARAT PER KREPA HAUSBERG HB-9910N 15
THARESE PER FLOKE HAUSBERG HB-26MV 20
DREJTUESE PER FLOKE CAMRY CR2314 10
FIGARO CAMRY CR2021 15
PESHORE DIGJITALE HAUSBERG HB-6003 20
MAKINE QETHJE HAUSBERG HB-61NG 20
PAKO SUNIX (Kabllo USB SC60, Degjuese SX12, Mbushes tel.S210, dhe Mbushes tel. per veture S308) 100
DEFACTO GIFT CARD 20 Euro X20 20
GLOBAY GIFT CARD 25 Euro X10 10
MAGRA AUSTRIA BOGE WEEKEND PER FAMILJE X3 (Perfshihet: 2 nete qendrim, ushqim dhe pije/familje deri ne 5 anetare) 3
MAGRA AUSTRIA BERNICE X2 DARKE 2
SEMITRONIX DARKE X5 (Per grupe deri ne 5 persona) 5
AKADEMIA PER ESTETIKE DHE KOZMETIKE PURITY X5 TRAJTIME 5
MAMA MANTIA 25 Euro X5 3
BESA SECURITY - X5 Instalime dhe monitorime te alarmit te thyerjes per 5 shtepi/banesa/biznese te vogla - 1 vit 5
BESA SECURITY - X2 Sete te Kamerave te sigurise Uniview (set me 4 kamera) dhe 3 zile te mencura (smart) 2